My name: Tuah Hanani
My Fotopage: http://tuahhanani.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS-350D
Canon
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Vera Martino
Latest entry:Una rosa per mamma
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
Muna Mahdzar Fadaaq
Latest entry:Farvel København
Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived. Warmest regards, Hazzim, Muna & Elsa View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
najwa myusuf
Latest entry:Can U meet me half way?
View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
wan snapdigital
Beautiful Wedding Days Of 2010 Tempahan Sedang Bermula................... 06 feb 2010 - Kg Tawang, Bachok 13 feb 2010 - Kg Demit, Koto Bharu 14 feb 2010 - Padang Pak Amat,Pasir Putih Kelantan 15 feb 2010 - Kg Padang Luas,Kota Bharu 15 feb 2010 - Pulau Belanga,Kota Bharu 15 feb 2010 - Pulau Gajah,Kota Bharu 19 feb 2010 - Pantai Senak,Kota Bharu 28-1 feb & 13-14 Mac 2010 - Pantai senak,Kota Bharu 26 feb 2010 - Pantai Senak,Kota Bharu 13 Mac 2010 - Wakaf Mek Zainab,Kota Bharu 14 Mac 2... View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha Mohd Noor
Latest entry:New Order
hello all..im back for few updates! Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600. View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
cHiviL deviL
Latest entry:Bintulu Promenade
All photos taken at Bintulu Promenade / Waterfront :-) View this Fotopage entry
Kak Zaida kene make up ngan Kak Yong
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Norhelmi Mohd Nor
Latest entry:Broga Hill...
Huh penat gila mendaki sejak sekian lama ternak lemak.. NIe laa hasilnya.. Salah satu site scence.. http://img411.imageshack.us/my.php?image=00121resize7946972.jpg() Pose wedding 2010 http://img38.imageshack.us/my.php?image=00122resize7964257.jpg() Tengah plan cara guling nak turun.. http://img705.imageshack.us/my.php?image=00123resize7994350.jpg() Bakal menawan Gunung K2 taun depan.. :lol: http://img694.imageshack.us/my.php?image=00124resize8012295.jpg() Teknik turun "Ngelungsur diatas ... View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016